Ny version av Mina Sidor

Nya Mina sidor innebär många förbättringar för kassans medlemmar. Här kan du läsa en kort sammanfattning av några av nyheterna.

Kassorna har arbetat med att digitalisera ersättningsansökan så mycket som möjligt i syfte att få bort onödig pappershantering. I det arbetet har vi fått fram en bättre ansökan om ersättning. Tanken med nya ansökan är att du själv samlar in information i ditt ärende. Ett exempel på det är att du i ansökan godkänner att uppgifter hämtas ifrån Försäkringskassan och CSN.

En annan nyhet är att du direkt genom Mina sidor kan bifoga dokument och begärda intyg.

Kassakort har bytt namn till tidrapport och du tidrapporterar för en vecka i taget (singelvecka).

Att göra-listan hjälper dig att hantera ditt ärende. Där listas de uppgifter du behöver göra för att vi ska kunna fatta ett beslut i ditt ärende eller betala ut ersättning. Du får ett mejl eller sms när du får en ny uppgift att göra.